Despre
Iulian Popescu

https://imipasadegorj.ro/wp-content/uploads/2020/08/WhatsApp-Image-2020-08-28-at-10.24.53.jpeg

Sunt Iulian Popescu și am intrat în competiția pentru președinția Consiliului Județean Gorj pentru că e timpul ca Gorjul să devină un județ cu perspectivă.

Iulian Popescu
https://imipasadegorj.ro/wp-content/uploads/2020/07/iulian-despre.jpg

Cine sunt și cum putem transforma Gorjul dacă ne pasă

Studii Universitare - Facultatea de Automatică și Calculatoare UPB

Membru al Consiliului Consultativ, ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI

Fondator și Președinte, ASOCIAȚIA ADES PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMIEI SUSTENABILE

Fondator al companiei SoftTehnica

Când aveam 22 de ani am înființat compania Soft Tehnica, am creat aplicații utilizate acum de firme din România și din afară, am scris proiecte și am accesat milioane de euro pentru Gorj.
Când am înregistrat compania, nu aveam experiență și nici alte resurse, dar simțeam că nu mai am timp. Trebuia să fac atunci.

Peste aproape 20 de ani sentimentul că nu mai e timp a revenit. De aceea, am acceptat propunerea PNL de a candida la Consiliul Județean Gorj. Nu mai avem timp, Gorjul a pierdut deja multe.
Sunt pregătit și determinat să parcurg acest drum cu voi toți.
În toată această perioadă mă voi bucura de întâlnirea noastră, voi vorbi despre proiectele mele și vă voi da toate motivele să veniți alături de mine.

Pe acest drum pornesc împreună cu voi, toți gorjenii care credeți, ca și mine, că nu putem avea rezultate diferite făcând mereu aceleași alegeri.

Mai sunt cu mine cei care își caută motive să nu plece din Gorj. Vor avea motive să rămână!
Ca antreprenor, mă bazez pe sprijinul tinerilor întreprinzători din Gorj pentru ca acest județ să nu mai fie numit mono-industrial. Într-adevăr, suntem județul care asigură siguranța energetică națională și acest lucru se va întâmpla și în viitor pentru că gorjenii sunt oameni pe care te poți baza!
Dar suntem și județul unde întâlnești creațiile lui Brâncuși, peșteri, mănăstiri importante, zone naturale, meșteșuguri. Trebuie să fructificăm aceste bogății!
Sunt alături de mine și de echipa mea toți cei care se simt izolați și fără perspectivă într-un județ care poate fi Bucovina Olteniei și care se întreabă: ”Oare la noi când se vor mișca lucrurile?!”.
Foarte repede vin alături de noi familiile cărora le este dor de copiii și nepoții plecați din țară. Îi vor înapoi acasă. Trebuie să construim Gorjul în care să te întorci!

Așadar, suntem foarte mulți!

Ei bine, urmează o perioadă de foc! Multe lucruri sunt noi pentru mine.
Nu am făcut politică, însă sunt susținut de un partid puternic, Partidul Național Liberal. Am alături de mine o echipă de tineri creativi și cu putere de muncă, dar și oameni cu experiență politică.

Sunt trei mari teme pe care le propun în această dezbatere: un spital nou, infrastructură rutieră care să ne conecteze cu țara și regândirea Gorjului din punct de vedere turistic. Iar pentru toate acestea avem nevoie de o administrație competentă, onestă și de fonduri europene.
Îmi doresc să am un impact pozitiv în comunitate și am fost implicat în proiecte care știu că au ajutat, însă Gorjul are nevoie de mai mult. Posibilitățile de dezvoltare și impactul asupra comunității sunt mult mai mari dacă proiectele sunt realizate de la Consiliul Județean Gorj.

Am mers în orașe dezvoltate din România, pentru a vedea modele de bună practică, și îmi doresc să devenim și noi un model pentru alții. Îmi doresc să punem Gorjul pe lista județelor care inspiră. #sepoate.

Îmi pasă de Gorj este sloganul pe care l-am ales pentru a explica de ce am intrat în cursă și ce îmi doresc să fac pentru acest județ. Însă am pus alături și un semn al exclamării, simbolul campaniei mele și un semnal de alarmă, un Ajunge! pentru zeci de ani în care nu s-a întâmplat mai nimic în Gorj!

#imipasadeGorj Ție? Îți propun să creștem echipa celor cărora le pasă de Gorj, #simieimipasadeGorj

Fii alături de mine, votează-mă!

Implică-te și tu, trimite-mi sugestiile tale pentru îmbunătățirea Județului Gorj!